Kérdéseket kaptunk a technológiáról:

Mi az elvárt a terméktől? Mit tud segíteni? Válaszát köszönöm

Válasz:

A TARAVERT® NECO SZERVES NITROGÉN + AMINOSAVAK és a TARAFOL® GREEN N24 P6-K12 mikronizált műtrágya kombinációja segít elősegíteni a növények egészséges növekedését és fejlődését. Ezek a termékek kifejezetten arra lettek tervezve, hogy magas koncentrációjú, növényi eredetű szerves nitrogént és esszenciális aminosavakat biztosítsanak a növények számára.

A TARAVERT® NECO segít optimalizálni a növények vegetatív növekedését, mivel magas L-aminosav-tartalma elősegíti a növények fejlődését. A TARAFOL® GREEN pedig különféle mikroelemeket tartalmaz, mint például magnézium, bór, molibdén, réz, vas, mangán és cink, amelyek nélkülözhetetlenek a növények egészséges fejlődéséhez.

Az optimális adagolás biztosítása érdekében javasolt 1 kg/ha TARAVERT® NECO szerves nitrogén + aminosav és 2 kg/ha TARAFOL® GREEN nitrogén + foszfor + kálium használata. A termékek hektárköltsége nettó 9 900 Ft, ami egy hatékony és gazdaságos megoldást kínál a növénytermesztőknek.

Összességében ez a technológia segít fenntartani a növények optimális tápanyagellátását, támogatja a vegetatív növekedést és hozzájárul a magasabb terméshozam eléréséhez.


Milyen a PNR por oldhatósága?

Válasz:

A mikronizált porok általában jó oldhatósággal rendelkeznek, mivel a finom részecskék könnyen oldódnak a vízben vagy más hordozó közegben. A mikronizált porok előnye, hogy a finom részecskék nagyobb felszínt képeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban reagáljanak a közegben, és hatékonyabban oldódjanak fel. Ezáltal könnyen kezelhetők és alkalmazhatók, valamint gyorsabban szállíthatók a növények számára. Fontos azonban megfelelően elkeverni és feloldani őket a vízben vagy más hordozó közegben, hogy biztosítsuk a hatékony és egyenletes tápanyagellátást a növényeknek.