Professzionális Növénytáplálási Rendszer

küldetésként fogja össze a gazdálkodásban innovációként megjelenő újgenerációs lomb - baktériumtrágyák komplex rendszerét 


A Professzionális Növénytáplálási Rendszer - PNR GRAN KOMPLEX lombtrágya kiváló minőségű újgenerációs spanyol termék, melynek magyarországi kizárólagos forgalmazói vagyunk.

 Rendszerünk növénykultúránkét kínál megoldást az intenzív gazdálkodás maximalizálásában. 

A növekvő műtrágya ár rákényszeríti a gazdákat arra, hogy költséghatékonyan új és egyben innovatív módszerekkel építsék újra az úgynevezett "szokás" gazdálkodást! 

A mai korban a mezőgazdasági termelés kulcsa, hogy szinte laboratóriumi pontossággal szolgáljuk ki az adott növénykultúrát.

 Fokozható a termés minőség és a hozam azzal, hogy a kultúrnövényünk tápanyag igényét a megfelelő fenofázisban levélen keresztül is tápláljuk. Rendszerünk erre ad gazdaságos és innovatív megoldást a megújulás jegyében! 

Gáll Szilárd+36 70 366 96 36 

Filozófiánk

MINŐSÉG - ALÁZAT-RUGALMASSÁG

Szántóföldi növénytáplálási technológiáink alappillérei minden esetben a NITROGÉN levéltrágya és BIOSTIMULÁTORAINK egyike.

Ezeket egészítjük ki a növénykultúrához és adott fenológiai fázisához szükséges MIKROELEMEKKEL.


A Professzionális Növénytáplálási Rendszer - GRAN KOMPLEX lombtrágya kiváló minőségű újgenerációs spanyol termékcsalád, melynek magyarországi kizárólagos forgalmazói vagyunk.