PNR POR Technológia

A PNR-MIKRONIZÁLT POR Technológia egy új korszakot nyit az agráriumban, ahol a növénytermesztés szempontjából a legfontosabb tényezőket, azaz a tápanyagokat, a víz- és tápanyagfelvételt, valamint a talajminőséget optimalizáljuk. 

Mi is az a "Mikronizált Por"?

A "mikronizált por" egy olyan anyag, amelyet finom részecskékre őröltek le, hogy kisebb méretű részecskéket hozzanak létre. Ennek köszönhetően a por kisebb és általában könnyebben oldódik vagy keveredik más anyagokkal.

Ez a technológia számos iparágban hasznos, például a gyógyszeriparban, ahol a gyógyszerek hatóanyagainak finom por formájában történő előállítása lehetővé teszi azok hatékonyabb felszívódását vagy stabilabb keveredését más összetevőkkel.


A TARAVERT® NITRECO VP-ÖKO SZERVES NITROGÉN + AMINOSAVAK-at kifejezetten úgy tervezték, hogy a növényeket magas koncentrációjú, növényi eredetű szerves nitrogénnel lássa el. Minőségi szerves nitrogénforrásnak és magas L-aminosav-tartalmának köszönhetően fokozottan elősegíti a növény vegetatív növekedését.

A TARAFOL® GREEN N24 P6-K12 magnézium, bór, molibdén, réz, vas, mangán, cink mikronizált műtrágya, melyet a növények kezdeti fejlődési fázisainak és vegetatív növekedésének javítását támogatja.

Adagolás:

1 kg/ha TARAVERT® NITRECO VP-ÖKO szerves nitrogén + aminosav

2 kg/ha TARAFOL® GREEN nitrogén + foszfor + kálium (kén, magnézium, réz, bór, cink, mangán, molibdén, vas)


Hektárköltség: nettó 9 900 Ft


Összetétel:

Összes organikus nitrogén (N): 11,5% w/v%

Ammónia-nitrogén (N): 2,5% w/v %

Szerves nitrogén (N): 9% w/v %

Szabad aminosavak (NH2,NH3): 55% w/v %

CE

Kiszerelés: 1kg, 5kg

TARAVERT® NITRECO

A TARAVERT® NITRECO-t VP-ÖKO kifejezetten arra tervezték, hogy magas koncentrációban növényi eredetű szerves nitrogént biztosítson a növény számára.

Magas L-aminosav-tartalma miatt kiemelkedő szerves nitrogénforrás, amely elősegíti a növény vegetatív növekedését. Serkenti a hajtások növekedését, növeli a növénykultúra hozamát és gyarapodását.

Előnye:

Aktiválja a fotoszintézist.

Biogazdálkodásban használható.

100%-ban növényi alapú aminosavak enzimatikus fermentációból.

Javítja a mikrobiális flórát, a mikorrhiza termelést és a gyökérfejlődést.

Kiváló minőségű szerves nitrogén.TARAFOL® GREEN  

A TARAFOL® GREEN egy mikronizált műtrágya, amelyet a növény fejlődésének és vegetatív növekedésének elősegítésére fejlesztettek ki. Ez az egyensúly felerősíti a nitrogént, mivel ez az a makroelem, amelyre a növényeknek leginkább szükségük van a termési ciklus elején. A legjobb alapanyagok kiválasztásának és a nagyon gondos termelési folyamatnak köszönhetően a TARAFOL® GREEN maximális oldhatóságot és behatolást biztosít a növényekben, ami ideálissá teszi a lombozat kijuttatására.

Előnye:

Elősegíti az abiotikus stresszrezisztenciát.

Elősegíti a növények anyagcsere-folyamatait a korai szakaszban.

Helyreállítja a sérült szöveteket.

Serkenti a növény növekedését: elősegíti az auxinok és citokininek szintézisét.


Összetétel:

24% összes nitrogén (N)

3,3% Salétrom-nitrogén (N), 4,4% ammónia-nitrogén (N), 16,3% karbamid-nitrogén (N)

6% Összes foszfor-pentoxid (P₂O₅)

6% Vízoldható foszfor-pentoxid (P₂O₅)

12% Vízoldható kálium-oxid (K2O)

2% Vízoldható magnézium-oxid (MgO)

15% Vízoldható kén-trioxid (SO3)

Vízoldható bór (B), vízoldható réz (Cu), vízoldható vas (Fe), vízoldható mangán (Mn), vízoldható molibdén (Mo), vízoldható cink (Zn)

CE Kiszerelés: 1kg, 5kg


Információ - megrendelés

+36 70 366 96 36

info@pnr.agrar.hu

@facebookoldal