Raktáron lévő ÚJ UNIA gépek

UNIA CROSS HP 4 

 A CROSS HP 4 talajlazító kultivátor univerzális talajművelő gépnek minősül, mely a tarlóhántásra, gyomnövények megsemmisítésére, talaj megnyitására, előkészítésére és magágykészítésére is egyaránt alkalmas. Hatékonyan megbontja az eketalpat is.


UNIA ARES HP XXL 4m /5,5t/170-220LE / 660-as tárcsákkal

ROBOSZTUS - STABIL vontatott közép kerekes nehéz tárcsa.

Raktáron lévő gépünk akár idén elvihető!

UNIA ARES HP XXL 8m / 8,2 t / 260-280 LE / 660 agresszív tárcsa

ROBOSZTUS - STABIL vontatott közép kerekes nehéz tárcsa.

Raktáron lévő gépünk akár idén elvihető!UNIA HARRIER B 3/5 - függesztett mélylazító

A HARRIER B 3/5 mélylazító munkája különösen fontos a száraz, tömörödött talajoknál. A masszív gépet az altalajrétegek fellazítására tervezték, melyeket a hagyományos szántás nem bont meg. A lazító alkalmazásával helyreállítható a tömör talajok szerkezete, megszüntethető a tárcsa és eketalp. Az altalajrétegek 50 cm-ig történő megszakításával pórusok jönnek létre, amelyek jelentősen javítják a munkakörülményeket, támogatják a talaj általános vízrendszerét és oxigénellátását.  

UNIA MXL 3000 -  műtrágyaszóró

Univerzális röpítőtárcsás műtrágyaszóró precíz csigarendszer adagolóval, amely alkalmas minden granulált műtrágya kijuttatására. A műtrágyaszóró tartálytérfogata 3,0 m3. Munkaszélesség: granulált műtrágyánál 10 - 36 m állítható.

POLONEZ 750/3 Prémium- gabonavetőgép


A POLONEZ 550/3  kompakt mechanikus vetőgép gabona, repce, szója, lucerna és más takarmánynövények vetésére alkalmas hagyományosan előkészített talajok mellett.  

RCW 5500 - vontatott mész- és műtrágyaszóró

Univerzális nagyteljesítményű röpítőtárcsás műtrágyaszóró, amely alkalmas minden granulált, kristályos és poralakú műtrágya, mész, valamint melléktermék (tyúktrágya, komposzt stb.) kijuttatására. A műtrágyaszóró tartálytérfogata 5,5 m3. Munkaszélesség: granulált műtrágyánál 10 - 36 m, mész és komposzt kijuttatása esetén 8- 16 m.

FENIX 4000/6 DUPLO - vetéskombináció trágyázással

A FENIX 4000/6 DUPLO gépet az UNIA gyárában tervezték és gyártották, hosszú távú gyártás és üzemeltetési tapasztalatok alapján.

MXL  - függesztett műtrágyaszórók


Univerzális röpítőtárcsás műtrágyaszórók precíz csigarendszer adagolóval, amely alkalmas minden granulált műtrágya kijuttatására.

 Munkaszélesség: granulált műtrágyánál 10 - 36 m állítható

VIKING L H 6,3m - 6,8m -vontatott magágykészítő kombinátor

A magágykészítő kombinátorok tavaszi és őszi vetésű növények magágyának előkészítésére alkalmas munkagépek. A rugós művelőtagok előtt elhelyezett simító lap elegyengeti a talajt, így a sima talajfelületen lehetővé válik az egyenletes mélységben történő magágykészítés. Rugós kapák a kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtását, műtrágyák, vegyszerek talajba munkálását is egyaránt végzik. Hátsó léces törőhenger a vetéshez szükséges tömör magágy­alapot és felette aprómorzsás talajréteget alakít ki.

AMBER 900/3 -  nehéz vetőgép


UNIA AMBER 900/3 nehéz mechanikus vetőgép gabona, repce, szója, lucerna és más takarmánynövények vetésére alkalmas hagyományosan előkészített talajok mellett 

UNIA AKCENT  - gyomfésű


Az AKCENT  gyomfésű alkalmas a gabonafélék, zöldségfélék, kukorica, bab, répa, burgonya termesztésénél a növény kelésétől 25 - 40 cm szármagasságig elvégezni a talaj mechanikai gyomirtását.
Keressen bizalommal!  

Gáll Szilárd +36 70 366 9636